Egg: 6 Styles Pack - Fra Tenga

260,00

Den mandlige onani innovation, du har ventet på - at præsentere TENGA Egg Box, som indeholder alle seks (forskellige) sensationelle TENGA Egg Onacups! Med tre fantastiske nye teksturer og de tre oprindelige sorter, har du en hård tid på at vælge din favorit!

Hver TENGA Egg i sorten boksen har en anden tekstur og en lille pose TENGA mærkevarer smøremiddel.

Lille af statur, men stor i stimulation, vil disse elastisk sexlegetøj rumme længder på op til 12 inches og 8 inches af omkreds!

Du skal blot pop ægget åbne, skal du fjerne den bløde ærme fra huset, tage glidecreme ud og nyde.

Ved at afgive den smøremiddel over de ydre læbe og den indre struktur, får du maksimal glæde på få øjeblikke.

Den TENGA Ægget Onacup Variety 6 Pack indeholder:

Twister - Sensuel linjer af tilfredshed swirl fra top til bund i Twister Egg. Bevæger sig mod slutningen giver dig lækre klemme fornemmelser og dreje det med hver ryk er simpelthen fænomenal.

Stepper - Med indhold talrige rundet kiler vender op og ned, Stepper Egg giver konstant stimulation. Med hver ryk den bløde detaljer massage din aksel bringe dig tættere og tættere på kanten!

Silky - Delicate ribkant ombrydes rundt inde i Silky Egg. Tilfældigt sammenflettede, idet hver af disse glatte linjer omfavner dig som silke.

Edderkop - Dækket med en ribbet edderkop-web mønster, Spider Egg er en af de mest levende stimulerende! Det hele tekstur giver 360-graders fornøjelse, uanset hvor du bruger det.

Bølget - Når de store og bløde bølger rejser over dit hoved og skaft, det skaber bemærkelsesværdige bævende stimulationer. Nyd Bølge ægget så det strækker sig til surround og rumme dig helt.

Clicker-Med et væld af mønstret knuder og nubs i forskellige størrelser, former og teksturer, er det Clicker Egg en af vores mest populære. Strøg den op og ned, dreje det venstre og højre eller klemme og slippe yde ekstraordinær fornemmelser.

NB: Designet i Japan til engangsbrug. Men med en omhyggelig brug / rengøring og mere glidecreme, og dine TENGA Egg til at bruge igen!

Brand: Tenga
Pakken indeholder 6 stk.

 

Inspiration