Muvee Penisring fra Feelz Toys

100,00

Ergonomisk udformet, kraftig, høj kvalitet vibrerende penis ring. Det unikke ved dette punkt, er placeringen af vibratoren. Motoren enhed på denne penis ring er placeret i en ret vinkel på ringen for at give bedre klitorisstimulation.

Vibratoren enhed kan let fjernes fra produktet. Desuden er vibratoren's batterier, der kan konverteres, hvilket betyder, at du har mange års glæde med dette produkt.

Feelz Toys produkter er fremstillet af 100% medicinsk kvalitet, høj kvalitet silikone. Dette materiale er den bedste og sikreste materiale, der kan udnyttes i erotiske produkter. Denne meget samme materiale er allerede i vid udstrækning anvendes i forskellige andre applikationer, såsom i fødevarer service og i sundhedsindustrien.

Silikone føles så blød som naturlig hud, varmer hurtigt og forbliver varm længere end andre materialer. Materialet er lugtfri, uden smag, ikke-porøs og skyllemiddel-fri. Desuden er vores produkter er alle allergivenlige, og er lette at rengøre med enkle varmt vand og mild sæbe.

Feelz Toys produkter er de mest innovative, miljømæssigt bæredygtig og sikker erotiske produkter, der i øjeblikket findes på markedet. Alle vore produkter er CE-certificeret og opfylder alle de RoHS-retningslinjer.

 
Husk altid at bruge Vandbaseret glidecreme til dit silikone sexlegetøj. 

Batterier er inkluderet.
Eksterne størrelse: 4,5 cm
Intern størrelse: 3,2 cm
Farve: Blå

 

Inspiration