Discover Your Lover - Travel Edition

115,00

Oplev verden og hinanden! Den forjættende rejse spil til en gensidigt erotisk eventyr. Vi præsenterer ... Dicover your Lover 'Travel Edition «, for nogle ekstra erotik, når i er på ferie! Der er jo på  en ferie det perfekte tidspunkt til at vække den slumrende passion i ethvert forhold! Dette stimulerer Travel edition af den verdensberømte erotiske spil for to elskere (m / k) tager dig med på en overraskende rejse spændende udfordringer til din frækkeste fantasi. Der er selvfølgelig stadig gensidig respekt for hinandens fantasier og grænser nøglen på alle tidspunkter.

Discover your Lover blev lanceret i 2007. Og det var med stor succes! Spillet er blevet oversat til fem sprog og spilles over hele verden. Elskere opdage hinanden spændende nye måder, og dermed bliver (endnu) tættere. Det rejser udgave af spillet indeholder mere end 100 nye spørgsmål og opgaver som sikrer dig en uforglemmelig ferie. Alt handler om at nyde hinanden meget, ved hjælp af intime spørgsmål og spændende opgaver. Spillet har forskellige niveauer og kan spilles til dine egen personlige 'smag ' og valg. Vinderen vil hans eller hendes ultimative fantasi opfyldt. Oplev hinandens dybeste fantasi ... og gøre disse drømme til virkelighed!

Hvis du vil tilføje en krydret touch til denne Travel edition som nu også omfatter en subtilt gennemsigtig tørklæde. Dette kan bruges som en lændeklæde var som blindfold eller for nogle frække bondage. Hvis der efter at spille spillet var ønsker dig til at slappe af på en anden måde var så kan du også bruge brættet som en frisbee. Ved hjælp af sine egne smukke satin rejsetaske var kan du nemt og diskret, så tag den med dig overalt var bare at tilføje, at lidt af erotik og gøre din ferie komplet!

Discover your Lover blev udviklet i samarbejde med sexologer. Det har en feminin-venlig som respektfuld og spændende stemning. Alle ønsker, ønsker og drømme for både mænd og kvinder er afdækket og udtryk. De spørgsmål og opgaver i Travel Edition findes på 5 sprog.

Sprog: NL, ES, EN, FR, DE

 

Inspiration