Sqweel

Produkt 75/84
 
Sqweel
Klik for større billede
389,00
Antal

Sqweel

World eksklusiv! Sqweel er en revolution i orgasmer. Det sensationelle nye patentanmeldte oral sex simulator er et hjul på 10 drille tunger, der vil slikke dig til orgasme igen og igen.

Sqweel er en patentanmeldt sex legetøj til kvinder (og deres partnere) for at simulere følelse af oral sex.

Glem alt, hvad du troede, du vidste om sex legetøj - Sqweel er anderledes. Det er ikke vibrere. Det er ikke trykket. Det er ikke bare sikre en hurtig og semi-tilfredsstillende orgasmer. Dens unikke hjul af tunger giver let kontrolleres stimulation ved bare den hastighed, du har brug for at levere dybere, længerevarende og mere "rigtige" plader-knyttede orgasmer - når du vil have dem.

International sex eksperter siger: "Sqweel føles helt anderledes end en vibrator, og selv om det ikke er en tunge, det er det tætteste, du nogensinde kommer til det. Det er en helt anden fornemmelse, så menneskelige er det næsten uhyggeligt. Ejer en af disse og en vibrator og din kæreste bør alvorligt bekymret! "

- Unikke håndholdt oralsex simulator
- Tre hastigheder giver orgasmic fornemmelser - start langsomt og arbejde dig op

Hvordan man bruger Sqweel
Bare pop i 3 AAA batterier (ikke inkluderet), og du er klar til at Sqweel. Tag låget, svirp kontakten og tunger begynder at rotere.
Bare tilføj glidecreme. Tilføj nogle af dine foretrukne lube for dig selv og din Sqweel tunger til at få dig både i den rette stemning.

Start forsigtigt - du behøver ikke meget pres for at starte Sqweeling! Start på den langsomste hastighed, og hold Sqweel mod din mave eller hals første til at vænne sig til den unikke fornemmelse. Når du er klar, lad tungerne forsigtigt skødet din klitoris. Tag dig tid til langsomt at opbygge dig selv til orgasme. Flick kontakten igen for at gå hurtigere - og en gang mere for den mest intense stimulation, hvis du føler du har brug for. Prøv at holde Sqweel den anden vej rundt at få orgasme i bakgear.

Lavet til deling
Sqweel er ikke kun til oral sex - brug den under forspillet at drille hinandens erogene zoner - nakken, lår, mave - uanset hvor din fantasi fører!

Når du har stoppet Sqweeling det er hurtigt og nemt at rengøre dit Sqweel. Bare pop åbne dækslet og hjulet af tunger kommer ud. Giv det en sprøjte for legetøj renere og skyl under vandhanen.

- Længde: 11,5 cm
- Indvendig diameter: 10,8 cm
- Ikke vandtæt
- Indeholder ikke latex
- Indeholder ikke phthalater
- Controller: bygget i - trykknap

Bruger tre AAA-batterier (medfølger ikke).

 [350905] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Sqweevee - Pink fra Sqweel
Sqweevee - Pink fra Sqweel
227,00
 

 
Sqweevee - Sort fra Sqweel
Sqweevee - Sort fra Sqweel
227,00
 

 
Sqweelers - Wave fra Sqweel
Sqweelers - Wave fra Sqweel
209,00
 

 
Sqweelers - Pearl fra Sqweel
Sqweelers - Pearl fra Sqweel
209,00
 

 
Sqweelers - Tingle fra Sqweel
Sqweelers - Tingle fra Sqweel
209,00
 

 
 
     
 
 
Kunder der har købt dette produkt har også købt
 
 
We Vibe II - Lilla We Vibe II - Lilla

Unikt design! Dette revolutionerende produkt er den første vibrator nogensinde, der kan bruges samtidig med at man elsker. Det innovative… læs mere...

550,00
750,00
Fonzie - Lilla fra Feelz Toys Fonzie - Lilla fra Feelz Toys

Høj kvalitets vibrator som er specielt konstrueret til g-spot og klitoris stimulation. Kraftfuld og ultra stille vibrator med syv vilde programmer… læs mere...

270,00
P.2 47mm Sort fra Laid P.2 47mm Sort fra Laid

P.2 er lavet af 100% medicinsk kvalitet silikone og bæres omkring penis og testikler. Det bidrager til en mere omfattende… læs mere...

360,00
The Cone - Sort The Cone - Sort

The Cone®, er hurtigt på vej til at blive det mest omtalte sexlegetøj i verden. Den har taget England med storm… læs mere...

599,00
799,00
 
     

Alle ordrer over 1.000 DKK får GRATIS fragt indenfor Denmark.

Alle ordrer over 1.000,00 DKK får FRI fragt indenfor Denmark.
Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev