Sqweel

389,00

Sqweel

World eksklusiv! Sqweel er en revolution i orgasmer. Det sensationelle nye patentanmeldte oral sex simulator er et hjul på 10 drille tunger, der vil slikke dig til orgasme igen og igen.

Sqweel er en patentanmeldt sex legetøj til kvinder (og deres partnere) for at simulere følelse af oral sex.

Glem alt, hvad du troede, du vidste om sex legetøj - Sqweel er anderledes. Det er ikke vibrere. Det er ikke trykket. Det er ikke bare sikre en hurtig og semi-tilfredsstillende orgasmer. Dens unikke hjul af tunger giver let kontrolleres stimulation ved bare den hastighed, du har brug for at levere dybere, længerevarende og mere "rigtige" plader-knyttede orgasmer - når du vil have dem.

International sex eksperter siger: "Sqweel føles helt anderledes end en vibrator, og selv om det ikke er en tunge, det er det tætteste, du nogensinde kommer til det. Det er en helt anden fornemmelse, så menneskelige er det næsten uhyggeligt. Ejer en af disse og en vibrator og din kæreste bør alvorligt bekymret! "

- Unikke håndholdt oralsex simulator
- Tre hastigheder giver orgasmic fornemmelser - start langsomt og arbejde dig op

Hvordan man bruger Sqweel
Bare pop i 3 AAA batterier (ikke inkluderet), og du er klar til at Sqweel. Tag låget, svirp kontakten og tunger begynder at rotere.
Bare tilføj glidecreme. Tilføj nogle af dine foretrukne lube for dig selv og din Sqweel tunger til at få dig både i den rette stemning.

Start forsigtigt - du behøver ikke meget pres for at starte Sqweeling! Start på den langsomste hastighed, og hold Sqweel mod din mave eller hals første til at vænne sig til den unikke fornemmelse. Når du er klar, lad tungerne forsigtigt skødet din klitoris. Tag dig tid til langsomt at opbygge dig selv til orgasme. Flick kontakten igen for at gå hurtigere - og en gang mere for den mest intense stimulation, hvis du føler du har brug for. Prøv at holde Sqweel den anden vej rundt at få orgasme i bakgear.

Lavet til deling
Sqweel er ikke kun til oral sex - brug den under forspillet at drille hinandens erogene zoner - nakken, lår, mave - uanset hvor din fantasi fører!

Når du har stoppet Sqweeling det er hurtigt og nemt at rengøre dit Sqweel. Bare pop åbne dækslet og hjulet af tunger kommer ud. Giv det en sprøjte for legetøj renere og skyl under vandhanen.

- Længde: 11,5 cm
- Indvendig diameter: 10,8 cm
- Ikke vandtæt
- Indeholder ikke latex
- Indeholder ikke phthalater
- Controller: bygget i - trykknap

Bruger tre AAA-batterier (medfølger ikke).

Inspiration