2 Speed Magic Wand Massager Vibrator

795,00

De 2 Speed Magic Wand Massager Vibrator Wand har sat standarden for personlig håndholdt massageapparater i over 30 år (og dets design viser det). Den bløde, sfæriske hoved giver en afslappende massage. I modsætning til batteridrevne massageapparater giver Magic Wand stærke elmotor en konstant strømkilde og vil ikke sinke som du nærmer dig finish. Hvis denne ikke giver nok stimulation, vil intet! Meget populært på grund af TV showet Sex and the City.

Speed Magic Magic Wand er lidt tungere end de fleste massageapparater. Hvis du har gigt, eller du er følsomme over for vibrationer i dine hænder, kan du finde Speed Magic Wand noget ubehageligt at bruge. I modsætning til nogle af vores andre massageapparater,  er det ikke batteridrevet og kræver en stikkontakt.

Speed Magic Magic Wand får begejstrede anmeldelser fra alle, der bruger det, fra sex butikker til sex terapeuter til bedstemødre. Mange kvinder har ikke vaginal orgasme. Speed Magic Magic Wand er den primære kilde til tilfredshed for millioner af kvinder! Den store ting er, at deres partnere også kan nyde godt af enheden i sig selv eller ved pleasuring deres partner. Glat vibration giver dig mulighed for at nyde den glæde uden at blive ubehageligt.

- Lydsvag, ingen grund til bekymre sig om andre høre du nyder dig selv.
- 20 watt, gør den til den mest magtfulde enhed til rådighed for sanselig stimulation.
- To hastigheder, 5000 omdrejninger / min og 6000 o / min, så du kan være blødt og blidt eller stærke og hårde.
- Særlig vedhæftede filer er blevet designet og fremstillet specielt til wand, så du kan gå fra at bruge det eksternt til rent faktisk at trænge ind i skeden.

Den bløde sfæriske hoved giver en afslappende massage, der drives af en to-trins kontakt placeret på Magic Wand spinkle håndtag. I modsætning til trådløse stil massageapparater, er Magic Wand stærke elektriske motor, der drives ved hjælp af en standard ledning / stik, der giver en konstant strømkilde for dem længere massage sessioner.

Inspiration