Calla Lily - Sahara fra T.O.Y

1.480,00

T.O.Y. Calla Lily -Sahara

Calla Lily er en sanselig og smuk blomst, der ligner en kvindes intime kurver som hun omfavner omkring hende mands støvdrager i lidenskabelige favntag. Med dette billede i tankerne har T.O.Y. konstrueret erotiske produkter til at stimulere sanserne og tilfredsstille ånden.

Sahara, med sin krøllede stammeledere mønstre og sin slanke, stafet-form, er blevet designet med magnetisme og uforklarlige mysterium af Orienten i tankerne. Da det hvisker til livet i en mumlen af sine egne, sine symboler og glyffer afslører spor til optrevling ørkenen dybeste sensuelle mysterier og inviterer dig til at gå i gang på en rejse ind i glæde.

 Design Du kan stole på
Alle vores vibratorer er designet patenteret og opfylder CE standarder for medicinsk udstyr. De er fuldt vandtætte og lavet af bedste kvalitet 100% silikone.

Designet til skøn
TOY intime massageapparater er betydeligt mere støjsvage end de fleste sex legetøj, uden at kompromittere deres præstationer. Deres ladeholder er omgivet af et kronblad-formet plast skjold, der lyser med glødelampe, at skabe en lysende udstråling i rummet og tilsløre vibrator som en nat-lys.

Genopladelige Fun
Den intime massager kommer med en genopladningsenheden, der giver deres batteri strøm nok til at sejle i over en time og en halv straight

- Størrelse: Højde: 20 cm, diameter: 4,2 cm
- Power: Genopladelige batterier Li-ion 3.7V 850 ma-h
- Vandtæt
- 5 Vibration Modes
- Biokompatible materialer

Inspiration