Calla Lily - Everest fra T.O.Y

1.480,00

Calla Lily er en sanselig og smuk blomst, der ligner en kvindes intime kurver som hun omfavner omkring hende mands støvdrager i lidenskabelige favntag. Med dette billede i tankerne har T.O.Y. konstrueret erotiske produkter til at stimulere sanserne og tilfredsstille ånden.

Everest stiger fra sin base ved foden af Himalaya som en mægtig kraft af naturlig magt og kraft. Dominerende og imponerende, det tårne over hele verden, lydløst tegning os til over for sine medfødte magt og opfordrede os til at erobre det, at tage det på, at føle dens kraft. De højtliggende luft omkring toppen er forfinede og rent, det er himmelsk verden, hvor det guddommelige og hellige bor.

 Design Du kan stole på
Alle vores vibratorer er designet patenteret og opfylder CE standarder for medicinsk udstyr. De er fuldt vandtætte og lavet af bedste kvalitet 100% silikone.

Designet til skøn
TOY intime massageapparater er betydeligt mere støjsvage end de fleste sex legetøj, uden at kompromittere deres præstationer. Deres ladeholder er omgivet af et kronblad-formet plast skjold, der lyser med glødelampe, at skabe en lysende udstråling i rummet og tilsløre vibrator som en nat-lys.

Genopladelige Fun
Den intime massager kommer med en genopladningsenheden, der giver deres batteri strøm nok til at sejle i over en time og en halv straight

- Størrelse: Højde: 20 cm, diameter: 4,2 cm
- Power: Genopladelige batterier Li-ion 3.7V 850 ma-h
- Vandtæt
- 5 Vibration Modes
- Biokompatible materialer

Inspiration