Calla Lily - Amazone fra T.O.Y

1.480,00

T.O.Y. Calla Lily - Amazone

Calla Lily er en sanselig og smuk blomst, der ligner en kvindes intime kurver som hun omfavner omkring hende mands støvdrager i lidenskabelige favntag. Med dette billede i tankerne har T.O.Y. konstrueret erotiske produkter til at stimulere sanserne og tilfredsstille ånden.

Amazone er en frodig og trykkende jungle nynnede med livet. Modne frugter svulme fra frodige træer og luften er tyk med frodig styrke. Junglen er en dusør på grøn, gemmer sig dybe mørke åbninger vrimler med energi. Gennem skoven verdens mægtigste floden pulser med en tordnende rytme, hvilket bringer vitalitet og fertilitet, hvor den løber.

Design Du kan stole på
Alle vores vibratorer er designet patenteret og opfylder CE standarder for medicinsk udstyr. De er fuldt vandtætte og lavet af bedste kvalitet 100% silikone.

Designet til skøn
TOY intime massageapparater er betydeligt mere støjsvage end de fleste sex legetøj, uden at kompromittere deres præstationer. Deres ladeholder er omgivet af et kronblad-formet plast skjold, der lyser med glødelampe, at skabe en lysende udstråling i rummet og tilsløre vibrator som en nat-lys.

Genopladelige Fun
Den intime massager kommer med en genopladningsenheden, der giver deres batteri strøm nok til at sejle i over en time og en halv straight

- Størrelse: Højde: 20 cm, diameter: 4,2 cm
- Power: Genopladelige batterier Li-ion 3.7V 850 ma-h
- Vandtæt
- 5 Vibration Modes
- Biokompatible materialer

 

Inspiration