Naughtibod - Lilla fra OhMiBod

490,00

Smuk high-tech musik Powered Vibrator fra brand Ohmibod. Denne smukke vibe packs en masse punch og vil rock din verden! Dens silhuet er lige så fristende for øjet, da fløjlsagtig finish er at røre ved. Du vil ikke ønsker at sætte den ned! Kompatibel med alle iPod / iPhone / iTouch og mp3-afspillere.

Farve: Lilla

Naughtibod (tidligere Naughtinano) kan være mindre i statur derefter sin storebror OhMiBod, men vil klippe din verden lige det samme som du føler vibrationerne fra din yndlingsmusik. Naughtibod ipod massager er den perfekte størrelse til din pung eller at medbringe, mens du er på rejse. Dens silhuet er lige så fristende for øjet, da dets fløjlsagtig finish er at røre ved. Tæm din spilleliste. Den Naughtibod også packs en punch med en dobbelt endebeskyttelsen som gør det muligt for syv hastighed spille uden musik.

Din iPod er løbet tør for strøm? ... ikke noget problem. Som alle OhMiBod musik vibes, kommer Naughtibod ipod massageapparatet med en ekstra endestykke så det kan bruges uden din musik. Den manuelle tilstand endebeskyttelsen giver dig mulighed for at vælge mellem syv forskellige vibrerende mønstre. Bare skru ned for musik endestykke og sat på manuel mode endestykke og du er klar til at rocke uden din musik.

Optimeret til alle iPod-modeller og iPhone, men skal være forenelig med andre MP3-afspillere. Naughitnano ipod massageapparatet også arbejder med laptops, hjem stereoanlæg, bærbare cd-afspillere, mikrofoner, elektriske guitarer - stort set alle elektroniske lyd output kilde med en 3,5 mm jack. Udforsk mulighederne.

Yderligere Produkt Detaljer:
- Størrelse: Måler 14 cm lang (10 cm insertable) og 2,9 cm i diameter (på det bredeste sted)
- Materialer: Støbte fra superbenzin allergivenlige ikke giftige, ikke porøs ABS plast med en PU coating med krom finish detaljer. Dette produkt er phthalater fri.

Pakken indeholder:
- 91 cm "frihed ledning" med integreret splitter
- Yderligere endebeskyttelsen til brug uden musik
- Velvet privatliv etui
- To sæt (6) 1.5V "N" type batterier
- 1-års OhMiBod garanti

Når du har købt din Naughtibod, vi inviterer dig til at dele dine favorit spillelister på Club Vibe via iMix del af iTunes Music Store. Sørg for at tilføje OhMiBod til navnet på en spilleliste, du offentliggør.

Pleje og Rengøring: Rengør efter hver brug med voksen legetøj renere eller mild sæbe og vand. Tør grundigt. Ved rengøring, holde motor, endestykke og batterier væk fra væsker for at forhindre korrosion af elektroniske dele.

Husk kun at bruge vandbaseret glidecreme til dit silikone sexlegetøj


Inspiration