Club Vibe - Sound Vibrator fra OhMiBod

390,00

Denne innovative nye bullet vibe fra OhMiBod bogstaveligt lader dig "mærke rytmen." Vælg din tilstand for at opleve glæde ... i privat eller offentligt!

Natklubben er varmt og gulvet er pakket. Club Vibe er pulserende til DJs jams. Du føler dig sexet og snu med dit hemmelige lille prik skjult i dine trusser. Den næste morgen kan du ikke stoppe med at tænke på rytmen i din favoritmusik. Du tager din musikafspiller og tænde for musikken, som Club Vibe ledsager dig til et helt nyt niveau af lytteglæde vibrerende til rytmen af musikken. Nu, det er sidst på dagen og du føler dig som om du har brug for lidt udgivelse. Du tager Club Vibe og lad det tage dig væk igen, mens du udforsker 7 vibrerende mønstre den har at tilbyde. Uanset den omstændighed, vil Club Vibe rock din verden.

Club Vibe er den perfekte dansepartner til enhver natklub eller koncert. Denne bærbar bullet med en fløjlsagtig finish vibrerer og bælgsæd med den omgivende lyde i et værelse, endda til din elskers stemme-giver dig en ekstra spænding forbundet med hver puls. Den diskrete controller klip til din talje, så du kan komme i gang, hvor du komme ned. Og det sjove stopper ikke der. Club Vibe fungerer også sammen med din iPod ® iPhone 4™ eller en mp3-afspiller. Det har også en manuel funktion tillader dig at vælge fra syv vibrerende mønstre. Club Vibe bringer et helt nyt niveau af nydelse til dine lytte, danse og koncert oplevelse. Ligegyldigt hvor du lytter til din musik, vil Club Vibe rock din verden.

Den ultimative klub & koncert acsexsory.

3 spændende modes at vælge imellem:
- Ambient mode
- Manuel mode
- Music mode

Specs:
- Bullet Vibe måler 3,8 cm lang og 1,9 cm i diameter.
- Controller måler 7,6 lang, med 3,8 bred og 1,9 cm dybe.
- Støbte af allergivenlige ikke-giftige, ikke-porøs ABS plast med PU coating for fløjlsagtig finish.
- Phthalat fri.

Omfatter også:
- Bullet vibrator og controller
- Sort rem (OSFM - one size fits all)
- Splitter
- Velvet privatliv etui
- 2 AAA batterier
- 1-års OhMiBod garanti

Inspiration