Energie fra Natural Contours

380,00

Energie fra Natural Contours er den perfekte vægt-modstandstræner for vaginalmuskler. Den er slank, effektiv og funktionel. Designet i Europa, og ergonomisk formet til ultimativ komfort.

Som kvinde har du fortjent et langt og tilfredsstillende aktivt sexliv. Stærke og veltrænede bækkenmuskler er vigtige for oplevelsen af skøn sex og dejlige orgasmer. Fødsel og naturlig aldring kan svække dine muskler i bækkenbunden, og kan give inkontinens og tab af lystfølelser, og gøre det sværere at opnå orgasme.

Energie hjælper dig med at træne disse muskler toner og styrker dem og hjælper til at forhindre inkontinens. Den mest effektive måde at styrke en muskel er vægtstyrketræning. Dette indebærer udøvelse af musklen mod en modstand. Brug Energie Kegel exerciser og genvind en strammere, mere ungdommelig vagina. Designet af kvinder for kvinder!

16,5 cm i længden, 4 cm på det bredeste sted og 3 cm i den mindste bredde. Vejer ca 500 gram.

Efter 10 minutter om dagen i blot 2 uger, vil du føle dig strammere og fastere. Jo mere kontrol du har over din bækkenbund, jo mere kontrol har du over din egen orgasme!

Rengøring: Vaskes blot med varmt vand og mild sæbe

Attraktiv opbevaringsboks med instruktionsbrochure medfølger.

Inspiration