Womolia fra Emotional Bliss

676,00

Womolia Heat er en smuk blid buet form med en opvarmet vinklet spids designet til at direkte stimulere klitoris og skamlæber. De enkelt klik funktion gør det muligt Womolia gradvis varme op til at falde sammen med den hastighed og hyppighed af programmet valgte at skabe en ekstra behagelig (og varm) oplevelse.

Med en bred vifte af hastigheder og hyppighed indstillinger betyder, at der er noget der passer til dig, uanset dit humør ...
Da temperaturen stiger ...

Mens 'enkelt klik-funktionen gør det nemmere, roligere drift og variabel hastighed vibrationer forbedrer ophidselse, integralet varme funktion hjælper med at drille og ophidse din krop .. og din' re hurtigt rødglødende.
 
Womolia Heat er fremstillet ved hjælp af medicinsk kvalitet materialer, der indeholder en unik antibakterielt middel, hvilket betyder et par minutter efter brug og efter aftørring med vand, bliver det sterile og klar til brug igen.
 
7 år i udvikling af Womolia Heat er designet til at stimulere orgasme ... ..

• Naturligvis - Vores produkter er designet til at kærtegne den naturlige konturer af den kvindelige krop form.
• Med mere hastigheder og frekvenser - Der er ni forskellige vibrerende indstillinger lige fra meget fristende at Intense.
• Stille - Vores produkter er nogle af de mest støjsvage massageapparater på markedet.
• Med varme - Emotional Bliss massageapparater er de eneste produkter på markedet, som har varme teknologi, der gør det muligt for vores produkter til varme op under brug bidrage til at skabe endnu varmere orgasme.

 

Inspiration