The Pink Mini Maid Original fra Fleshlight

275,00
456,00
Du sparer: 181,00

The Pink Mini Maid Original har indført flere mænd til fornøjelser af Fleshlight end nogen anden indsætte. Som du trænger gennem fløjlsagtig blød Real Feel Super Skin, vil du opleve den absolutte fineste i simulerede samleje man kender til. Ved hånden er en åbning, som gentager den menneskelige model med en sådan bemærkelsesværdig visuelle og taktile perfektion, at tilbringe kvalitetstid med sig selv vil aldrig blive den samme igen. Med en bred vifte af stilarter, farver og særlige indsatser designet for maksimal nydelse, kan du lade dine fantasier løs. Den hårde plast yderstof er diskret, let og vil den vil holde for evigt.

En blød, bøjelig ikke-vibrerende ærme lavet af patenterede materialer af høj kvalitet, Real Feel Super Skin ®, den Fleshlight omgiver din penis, der tilbyder utrolig realistisk fornemmelse. Det føles som fløjlsagtig blød varm kød og er 100% sikker.

De formstøbte gel indsætte i Fleshlight har til huse i en attraktiv og robust canister, der ligner en almindelig nytte lommelygte.

- Gratis glidemiddelprøve inkluderet med din Fleshlight.
- Leveres i en repræsentativ luxus metal dåse.

 

Inspiration