Ceramic Dildo Elodie fra Lovemoiselle

299,00
360,00
Du sparer: 61,00

Keramisk dildo fra firmaet Lovemoiselle. Elodie er enkel i form, men leverer fantastiske resultater, er ikke bare perfekt for begyndere, men også for alle dem, der elsker, når minimalisme og funktionalitet kombineres.

Længde 210mm
Diameter 31mm

Om Keramisk:

Keramik er et vidunderligt materiale til fremstilling af voksen-legetøj.I lang tid, er sex
legetøj blevet opfattet som grimme, billigt fremstillede varer, omgærdet af tabu. Men det er begyndt at ændre sig i de senere år med fremkomsten af flere high end designprodukter fremstillet af højkvalitetsmaterialer. Keramisk sexlegetøj er kort sagt et fabelagtigt stykke sanselig kunst.

Lovemoiselle glaserede keramiske legetøj er så perfekt silkeblødt, at du ikke engang behøver at bruge et smøremiddel.

Lovemoiselle legetøj er fuldstændig ikke-porøs så det absorberer ikke vand eller andre væsker, som, kombineret med deres silkebløde overflade, gør dem til det mest hygiejniske og nemme voksen legetøj  at rengøre på markedet.

Vi bruger en speciel fremstillingsproces for at gøre Lovemoiselle usædvanligt holdbar, stærk og sikker at bruge. Faktisk, hvis du passer på din Lovemoiselle legetøj ordentligt, vil den vare et helt liv, og det gør den meget miljøvenlig.

Keramisk materiale har en anden fantastisk egenskab i, at det absorberer varme meget let, hvilket betyder at det varmes i kroppen langt hurtigere end andet legetøj. Du vil opdage, at bare du holder din Lovemoiselle for få sekunder i hånden, er det nok til at gøre den behageligt varm. Men selvfølgelig, hvis du foretrækker en kold fornemmelse, kan du altid lægge det i køleskabet i et minut eller to!


Om Lovemoiselle:

Lovemoiselle legetøj er kompatibel med alle kendte smøremidler, anbefaler vi, at vand-baserede smøremidler, hvis nødvendigt.

Lovemoiselle er en moderne tegnestue og producent af smarte voksen legetøj fremstillet af første klasses keramik.

Lovemoiselle's vision er at hjælpe den menneskelige seksualitet til at blomstre ved at skabe unikke og innovative objekter, der kombinerer perfekt funktion med glamourøse design.

Lovemoiselle stræber efter at skabe et attraktivt alternativ til de eksisterende sex legetøj markedet og hjælpe folk til at glemme seksuelle tabuer og lad dem nyde deres seksualitet.

Leveringtid 1-2 dage

Inspiration